מתכונים חמים

טארט פסיפלורה

מחית פרי התאווה על מצע פירורי ביסקוויטים ועוד מתכונים ועובדות על הפרי המקומט

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פסיפלורה (צילום: מערכת וואלה!)

מחשבון המרות

מצרכים

  • לתחתית
  • ¾ 1 כוסות פירורי ביסקוויטים
  • ¼ כוס סוכר
  • 6 כפות מרגרינה מומסת
  • ½ כפית קינמון
  • למילוי
  • 10-8 פירות פסיפלורה בשלים
  • ½ 1 כוסות סוכר
  • ¼ כוס קורנפלור
  • ½ 1 כוסות מים
  • 3 חלמונים
  • ¼ כוס מרגרינה או חמאה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם הסוכר, המרגרינה המומסת והקינמון ומרפדים את תבנית האפייה.
  • 2. מוציאים את תוכן הפרי בעזרת כפית ומרסקים למחית במערבל.
  • 3. מערבבים את הסוכר עם המים בכלי וממיסים על האש.
  • 4. מקציפים את החלמונים בקערת זכוכית חסינת אש, מוסיפים את המים עם הסוכר בהדרגה, מבשלים עוד כדקה תוך כדי הקצפה.
  • 5. מורידים מהאש, מוסיפים את המרגרינה ואת מחית הפרי, מערבבים היטב ומקררים.
  • 6. שופכים לתבנית האפייה על תערובת הפירורים ומקררים כ - 6 שעות במקרר. מקשטים בשמנת מתוקה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully