פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טארט פסיפלורה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסיפלורה (מערכת וואלה! NEWS)
      פסיפלורה (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • לתחתית
      • ¾ 1 כוסות פירורי ביסקוויטים
      • ¼ כוס סוכר
      • 6 כפות מרגרינה מומסת
      • ½ כפית קינמון
      • למילוי
      • 10-8 פירות פסיפלורה בשלים
      • ½ 1 כוסות סוכר
      • ¼ כוס קורנפלור
      • ½ 1 כוסות מים
      • 3 חלמונים
      • ¼ כוס מרגרינה או חמאה

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם הסוכר, המרגרינה המומסת והקינמון ומרפדים את תבנית האפייה.
      • 2. מוציאים את תוכן הפרי בעזרת כפית ומרסקים למחית במערבל.
      • 3. מערבבים את הסוכר עם המים בכלי וממיסים על האש.
      • 4. מקציפים את החלמונים בקערת זכוכית חסינת אש, מוסיפים את המים עם הסוכר בהדרגה, מבשלים עוד כדקה תוך כדי הקצפה.
      • 5. מורידים מהאש, מוסיפים את המרגרינה ואת מחית הפרי, מערבבים היטב ומקררים.
      • 6. שופכים לתבנית האפייה על תערובת הפירורים ומקררים כ - 6 שעות במקרר. מקשטים בשמנת מתוקה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -