שייק אנונה
מתכון של אלינוער רבין לשייק אנונה, באדיבות מועצת הפירות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 2 אנונות בשלות
- חצי ליטר רוויון
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות גדושות גלידה וניל
- 10 קוביות קרח
אופן ההכנה
- 1. מרחיקים את גרעיני האנונה, אפשר להיעזר במסננת גסה.
- 2. מניחים את בשר הפירות בבלנדר עם הרוויון והסוכר, מערבלים כדקה. מוסיפים את הגלידה וקוביות הקרח ומערבלים דקה נוספת.
- 3. מעבירים לכוסות גבוהות ומגישים עם קשית ארוכה שהיא גם כפית.