וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בננות מטוגנות בניחוח רום

מתכון של אלינוער רבין לבננות מטוגנות באדיבות מועצת הפירות

מתכון מאת: מערכת וואלה

בננות מטוגנות בניחוח רחום (מועצת הפירות). מערכת וואלה
בננות מטוגנות בניחוח רחום (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 בננות בשלות
  • 50 גרם חמאה
  • רבע כוס סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון
  • רבע כוס רום
  • 2 כפות חלב ממותק משומר

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הבננות וחוצים לאורך.
  • 2. מחממים את החמאה והסוכר במחבת כבדה, עד שהסוכר נמס והופך קרמל בהיר. מוסיפים את חצאי הבננות ומטגנים משני הצדדים.
  • 3. מערבבים יחד את מיץ הלימון, הרום והחלב הממותק, מוסיפים למחבת ומבשלים מספר דקות.
  • 4. מגישים עם גלידה וניל, קרם פרש או יוגורט סמיך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully