ספגטי עם עוף וכרישה
הכרישות השנה יפות וענקיות ועדיין מככבות בשווקים אז הנה הצעת הגשה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם ספגטי
- שמן זית לטיגון
- 4 שיני שום מעוכות (לא כתושות)
- 400 גרם חזה עוף, חתוך לנתחונים
- 1 גבעול כרישה, פרוס לטבעות דקות
- צ'ילי לפי הטעם
- 3/4 כוס יין לבן יבש
- 1/2 כוס מיץ לימון טרי
- מלח ופלפל שחור גרוס טרי
- 2-1 גבעולי אורגנו טרי קצוץ
אופן ההכנה
- 1. במחבת גדולה מחממים שמן זית עם שום וצ'ילי עד להזהבה. מוסיפים כרישה ומאדים לריכוך. מוסיפים את העוף ומטגנים לקבלת גוון שחום.
- 2. מוסיפים יין ומיץ לימון. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל. מאדים את הנוזלים ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מבשלים תוך כדי ערבוב ומגישים מיד.