וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט דייגים

בסוף כל יום, יושבים הדייגים באיטליה, ומכינים לעצמם סלט מיוחד, העשוי ממה שתפסו ומהירוקת שהיו בשוק. המתכון של מסעדת "רימו" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מקרו שרימפס בזוזוברה.
מקרו שרימפס בזוזוברה

מצרכים למתכון

  • 250 גרם עלי חסה ועלי בייבי (עלים ירוקים)
  • 10 גרם צנוברים
  • 70 גרם דג סלומון (או כל דג מועדף לפי בחירה)
  • 5 שרימפסים מקולפים
  • חצי בטטה מקולפת
  • 50 מ"ל רוטב ויניגרט
  • פירורי לחם
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדג לקוביות של 2 ס"מ.
  • 2. מצפים את השרימפסים וקוביות הדג בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית.
  • 3. מטגנים את הצנוברים טיגון קל ומסדרים עם העלים בקערה נפרדת.
  • 4. פורסים את הבטטה לפרוסות דקות ומטגנים בשמן עד להזהבה.
  • 5. מערבבים יחד את העלים, הדג , השרימפס והצנוברים ומתבלים עם רוטב הויניגרט. מערבבים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully