פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט דייגים

      בסוף כל יום, יושבים הדייגים באיטליה, ומכינים לעצמם סלט מיוחד, העשוי ממה שתפסו ומהירוקת שהיו בשוק. המתכון של מסעדת "רימו" בתל אביב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מקרו שרימפס בזוזוברה (יח
      מקרו שרימפס בזוזוברה (יח"צ)

      מצרכים

      • 250 גרם עלי חסה ועלי בייבי (עלים ירוקים)
      • 10 גרם צנוברים
      • 70 גרם דג סלומון (או כל דג מועדף לפי בחירה)
      • 5 שרימפסים מקולפים
      • חצי בטטה מקולפת
      • 50 מ"ל רוטב ויניגרט
      • פירורי לחם
      • שמן זית לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הדג לקוביות של 2 ס"מ.
      • 2. מצפים את השרימפסים וקוביות הדג בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית.
      • 3. מטגנים את הצנוברים טיגון קל ומסדרים עם העלים בקערה נפרדת.
      • 4. פורסים את הבטטה לפרוסות דקות ומטגנים בשמן עד להזהבה.
      • 5. מערבבים יחד את העלים, הדג , השרימפס והצנוברים ומתבלים עם רוטב הויניגרט. מערבבים ומגישים.

      מתכונים נוספים

      סלט דייגים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -