מתכון למרק תימני
מרק תימני פשוט להכנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לכל סועד שוק עוף ,ותפוח אדמה,וכוס מים בהתאם למנות
- שוקי עוף
- תפוחי אדמה
- תבלין חוויאג למרק
- אבקת מרק עוף
- 1 כף קמח
- 3 כפות שמן
- 2 כפות כוסברה תבלין
אופן ההכנה
- אפשר מעט לטגן בצל ולהוסיפו כשהוא מטוגן שקוף .
- להרתיח את השוקי עוף כ 10 דקות לשפוך את המים ולקלף את עור השוק.
- להרתיח מים בסיר לפי כמות הסועדים. להוסיף את אבקת מרק העוף, את השוקיים ולהביא לרתיחה על אש בינונית. כשרותח להנמיך את האש להוסיף כוסברה,חוויאג למרק שמן,קמח, כוסברה, בצל ותפוחי אדמה.
- להרתיח על אש נמוכה שעה עד שעה וחצי לבדוק לפי העוף כשהוא רך להוריד מהאש ולאכול.
- ניתן להוסיף 1-2 כפות אורז לבן או סמנה. או מעט סחוג לאוהבי החריף.