וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק כרוב

מרק-ארוחה עשיר וארומטי שיש בו בשר, תפוחי אדמה ועוד שורשים

מתכון מאת: מערכת וואלה

כרוב. מערכת וואלה
כרוב

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג צלעות בקר עם עצם
  • 2 כרובים סגולים חתוכים לרצועות
  • 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1 גזר חתוך לקוביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 לפת חתוכה לקוביות
  • 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
  • 1 שורש סלרי חתוך לקוביות
  • 1 כף שומן אווז
  • 3-2 עלי דפנה
  • 1 כף אבקת מרק בצל (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1 קופסה קטנה רסק עגבניות
  • 1 גביע שמנת חמוצה, להגשה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את הצלעות בשניים וחצי ליטר מים ומקפים. מבשלים עד לריכוך הבשר (כשעתיים), מוסיפים כרוב ותפוחי אדמה וממשיכים לבשל.
  • 2. בסיר נפרד מטגנים בצל וירקות שורש בשומן אווז. מוסיפים למרק ומתבלים באבקת מרק בצל, עלי דפנה, מלח ופלפל. מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים כרבע שעה.
  • 3. מגישים עם שמנת חמוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully