- 1. להכנת הזביונה: מקציפים את החלמונים עם הביצה והסוכר עד להכפלת הנפח. מוסיפים בהדרגה את היין תוך כדי ערבוב ידני עדין.
-
- 2. מקציפים את השמנת עד שהופכת לקצפת יציבה.
-
- 3. מערבבים את המסקרפונה עם הגבינה הלבנה. מוסיפים לתערובת זו את הזביונה והקצפת בהדרגה ולסרוגין, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית. במקביל, מערבבים היטב את מרכיבי סירופ הקפה.
-
- 4. מספיגים את הטורט (או הבישקוטים) בסירופ הקפה ומניחים בתבנית כשהם מהודקים זה לזה. מורחים שכבת קרם נדיבה. חוזרים על תהליך זה עד לקבלת 3 שכבות. מסיימים בקרם.
-
- 5. לקישוט, מפזרים בעזרת מסננת דקה אבקת קקאו על פני השכבה העליונה.