וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם פורים מרוקאי

מאפה פורימי מסורתי של סבתות מרוקאיות

מתכון מאת: מערכת וואלה

לחם פורים מרוקאי (צרלי פדידה). מערכת וואלה
לחם פורים מרוקאי (צרלי פדידה)

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח
  • 200 גרם סוכר
  • 200 גרם מרגרינה
  • 50 גרם שמרית
  • 5 ביצים אותן שולקים במים רותחים כ-4 דקות
  • 1 ביצה טרופה להברשת הבצק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים קמח, שמרית, סוכר ומוסיפים בהדרגה מים פושרים, מערבבים עד לקבלת כדור. ממיסים מרגרינה ומוסיפים לבצק. מערבבים במהירות עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
  • 2. מניחים למשך 30 דקות בקערה מכוסה במגבת.
  • 3. כשהבצק תופח לשים אותו פעם נוספת ויוצרים צורת כיכר עגולה.
  • 4. מחדירים את חמשת הביצים (עם הקליפה) לתוך הבצק ומברישים את חלקו העליון בביצה.
  • 5. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שהלחם מקבל צבע חום כהה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully