- 1. מנפים לקערה את הקמח עם הפפריקה המתוקה והחריפה.
-
- 2. מוסיפים את השמרים, הסוכר, המלח והשומשום ומערבבים.
-
- 3. יוצרים גומה בקמח ושופכים אליה את החמאה המומסת ו-¾ כוס מהמים.
-
- 4. מערבבים עד שכל החומרים יתאחדו לבצק. אם הבצק יבש מדי והחומרים לא מתאחדים מוסיפים עוד מים, לפי הצורך.
-
- 5. לשים כדקה עד שנוצר גוש בצק נוקשה. שמים את הבצק בקערה, מכסים ומשהים כחצי שעה.
-
- 6. מחממים תנור לחום בינוני 180°.
-
- 7. בידיים, קורצים גושים מהבצק וצרים מהם על משטח חלק גלילים דקים בעובי של כ-1 ס"מ.
-
- 8. חותכים את הגלילים ל"אצבעות" באורך של כ-8-10 ס"מ ומסדרים בצפיפות בתבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה.
-
- 9. טורפים את החלמונים עם כף מים ומברישים בהם את ה"אצבעות".
-
- 10. מפזרים על האצבעות את הפרג או השומשום.
-
- 11. אופים בחום בינוני 180° כ-25-30 דקות, או עד שה"אצבעות" ישחימו ויהיו פריכות. זהירות לא לשרוף.
-
- 12. שומרים בכלי אטום לאחר קירור מלא.