וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצילים במילוי גבינות אגוזים

מחפשים להעניק טעם אחר ומרענן לחציל שלכם? אין בעיה: פשוט הצטיידו בחציל שמנמן ובחופן עלי לואיזה מהגינה. המתכון באדיבות ערן ירוחם מבית הספר לבישול "פודסטפס".

מתכון מאת: מערכת וואלה

חצילים קלויים. נמרוד סונדרס
חצילים קלויים

מצרכים למתכון

  • 1 חציל שמנמן
  • חופן אגוזי מלך קלויים
  • חופן עלי לואיזה
  • 100 גר' גבינת פטה
  • 1 כף גבינת שמנת

אופן ההכנה

  • 1. קולפים ופורסים את החציל לאורך לפרוסות דקות (כל חציל אמור להניב כ-8 פרוסות דקות).
  • 2. מטגנים עד לקבלת גוון שחום. יש להיזהר מטיגון יתר, שיקשה את החציל ולא יאפשר גלגול נוח. מספיגים היטב ובעדינות את פרוסות החציל השחומות.
  • 3. קוטמים רק את העלים העליונים של ענפי הלואיזה (הגבעול למעלה עדיין רך ובלתי מעוצה).
  • 4. מעבדים במעבד מזון עם להב מתכת את האגוזים, עלי הלואיזה, גבינת הפטה וגבינת השמנת (אפשר לגוון בין סוגי הגבינות לפי טעמכם).
  • 5. מניחים בתחילת פרוסת כל חציל כפית מלאה מהתערובת ומגלגלים לצורת "בלינצ'ס". (ניתן להוסיף למנה רוטב עגבניות חם – ממש בהגשה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully