- 1. קולפים ופורסים את החציל לאורך לפרוסות דקות (כל חציל אמור להניב כ-8 פרוסות דקות).
-
- 2. מטגנים עד לקבלת גוון שחום. יש להיזהר מטיגון יתר, שיקשה את החציל ולא יאפשר גלגול נוח. מספיגים היטב ובעדינות את פרוסות החציל השחומות.
-
- 3. קוטמים רק את העלים העליונים של ענפי הלואיזה (הגבעול למעלה עדיין רך ובלתי מעוצה).
-
- 4. מעבדים במעבד מזון עם להב מתכת את האגוזים, עלי הלואיזה, גבינת הפטה וגבינת השמנת (אפשר לגוון בין סוגי הגבינות לפי טעמכם).
-
- 5. מניחים בתחילת פרוסת כל חציל כפית מלאה מהתערובת ומגלגלים לצורת "בלינצ'ס". (ניתן להוסיף למנה רוטב עגבניות חם ממש בהגשה).