וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט עשבי תבלין וגבינות

לרגל פסטיבל התבלין 2004, מחלבות "גד" ו"חישתיל" מגישים לכם סלט מרענן במיוחד, של עשבי תיבול, פיתות קרועות, זרעים, גרעינים, וכמובן- גבינות צאן.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט עשבי תיבול וקשיו. דניאל לילה
סלט עשבי תיבול וקשיו

מצרכים למתכון

  • 1 כוס פטרוזיליה
  • 1 כוס ראשד
  • 1/2 כוס זעתר
  • 1/2 כוס בזיליקום יווני
  • 1/2 כוס אורגנו הוט אנד ספייסי (עלים בלבד)
  • 1/4 כוס טרגון 4 עונות
  • 1/2 כוס לווג'
  • מס' עלים של מרוה איקטרינה לקישוט
  • 2 פיתות קרועות ביד לחתיכות בגודל מטבע
  • 100 גר' גבינת פטה כבשים (מומלץ פטה כבשים של "גד")
  • 100 גר' קשקבל (מומלץ קשקבל של "גד")
  • שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • סומק
  • 1 כוס של זרעים וגרעינים שונים (אגוז מלך, גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, צנובר וכד')

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים ומערבבים בקערה את כל עשבי התיבול. במקביל מטגנים במחבת עם ¼ כוס שמן זית את קרעי הפיתות ומיני האגוזים והגרעינים עד להשחמה קלה.
  • 2. מכבים את האש, מפוררים פנימה את הגבינות ומערבבים.
  • 3. שופכים את התערובת החמה על עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים היטב. מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וסומק בנדיבות.
  • 4 מעבירים לקערות הגשה, מקשטים בעלי מרווה איקטרינה טריים ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully