פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט עשבי תבלין וגבינות

      לרגל פסטיבל התבלין 2004, מחלבות "גד" ו"חישתיל" מגישים לכם סלט מרענן במיוחד, של עשבי תיבול, פיתות קרועות, זרעים, גרעינים, וכמובן- גבינות צאן.

      6 מדרגים / 3.28 כוכבים

      סלט עשבי תיבול וקשיו (דניאל לילה)
      סלט עשבי תיבול וקשיו (דניאל לילה)

      מצרכים

      • 1 כוס פטרוזיליה
      • 1 כוס ראשד
      • 1/2 כוס זעתר
      • 1/2 כוס בזיליקום יווני
      • 1/2 כוס אורגנו הוט אנד ספייסי (עלים בלבד)
      • 1/4 כוס טרגון 4 עונות
      • 1/2 כוס לווג'
      • מס' עלים של מרוה איקטרינה לקישוט
      • 2 פיתות קרועות ביד לחתיכות בגודל מטבע
      • 100 גר' גבינת פטה כבשים (מומלץ פטה כבשים של "גד")
      • 100 גר' קשקבל (מומלץ קשקבל של "גד")
      • שמן זית
      • מיץ מלימון אחד
      • מלח גס
      • פלפל שחור גרוס
      • סומק
      • 1 כוס של זרעים וגרעינים שונים (אגוז מלך, גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, צנובר וכד')

      אופן ההכנה

      • 1. קוצצים ומערבבים בקערה את כל עשבי התיבול. במקביל מטגנים במחבת עם ¼ כוס שמן זית את קרעי הפיתות ומיני האגוזים והגרעינים עד להשחמה קלה.
      • 2. מכבים את האש, מפוררים פנימה את הגבינות ומערבבים.
      • 3. שופכים את התערובת החמה על עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים היטב. מתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וסומק בנדיבות.
      • 4 מעבירים לקערות הגשה, מקשטים בעלי מרווה איקטרינה טריים ומגישים מיד.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -