וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוקפץ פטריות ואווז מעושן

ה"באגסי בר" שבפלורנטין חוגג יום הולדת ומפנק עם מתכון מרענן למוקפץ פטריות ואווז מעושן שלא רואים כל יום

מתכון מאת: מערכת וואלה

ירקות פטריות ואווז של באגסי בר. מערכת וואלה
ירקות פטריות ואווז של באגסי בר

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-2 מנות:
  • 3 פטריות פורטבלו
  • 6 פטריות שמפיניון
  • 2 כפות שמן זית
  • 150 גרם אווז מעושן חתוך לקוביות
  • 4 ראשי ברוקולי מאודים
  • 1/4 בצל יבש חתוך לטבעות
  • 30 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 30 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
  • 20 מ"ל יין לבן חצי יבש
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • שן שום גרוסה
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • מלח (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת עם שמן זית על להבה גדולה.
  • 2. מקפיצים למשך 10 שניות את הפטריות, מוסיפים קוביות אווז, ברוקולי, בצל ותבלינים ומקפיצים עד הזהבה.
  • 3. מוסיפים יין לבן ושמנת מתוקה, מחממים על להבה גדולה עד שהשמנת מצטמצמת.
  • 4. מוסיפים גבינה צהובה ופרמז'ן ומכניסים לתנור בטמפ' של 200 מעלות עד שהגבינה נמסה. מגישים עם לחם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully