וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דג בקלה בתנור עם ג'ינג'ר

מנה קלילה להכנה וקלילה בפה, שכולה ניחוחות תאילנדים נהדרים של למון גראס וג'ינג'ר. מתכון של השף אלון גרינברג ממסעדת "אושן בר פירות ים" בהרצליה.

מתכון מאת: אלון גרינברג, מערכת וואלה

פילה לברק. צילום:בבושקה הפקות,
פילה לברק/צילום:בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 1 דג בקלה במשקל 400-500 ג"ר
  • 1 מקל למון גראס
  • 50 ג"ר ג'ינג'ר טרי קלוף ופרוס דק
  • מעט שמן זית איכותי
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 6 עלי בזיליקום
  • 1/2 לימון

אופן ההכנה

  • 1. חורצים את הדג משני צדדיו בכמה חתכים אלכסוניים, ומורחים עליו ובתוך החריצים שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל.
  • 2. מכניסים לחריצים את עלי הבזיליקום ואת הג'ינג'ר, ולבטן את הלמון גראס. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות.
  • 3. מגישים עם תפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור וסלט עלים ירוקים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully