- 1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). קולפים את התפוחים, חוצים, מוציאים את הליבות ופורסים דק. ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את התפוחים, הסוכר החום ומיץ הלימון ומטגנים, עד שהתפוחים יתרככו ובמחבת לא יישארו נוזלים. מסירים מהאש, מוסיפים את הקינמון והעוגיות הטחונות ומערבבים.
-
- 2. שמים בקערת המערבל את הסוכר, הביצים ומיכל אחד של שמנת ומקציפים 4 דקות. מוסיפים לסירוגין את הקמח ומיכל נוסף של שמנת ומקציפים 5 דקות נוספות.
-
- 3. יוצקים לתבנית מחצית מכמות הבצק, מסדרים מעליו את התפוחים ויוצקים את בלילת הבצק שנותרה. אופים כ-45 דקות, עד שהקיסם הננעץ במרכז העוגה ייצא יבש.לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר.