עוגת דבש ותפוחים
בני סיידא מבטיח שייקח לכם רק 15 דקות להכין את הבחושה הזו. מתוך "קלות ומהירות - עוגות" - הספר החדש של
תפוחים (צילום: Artoday)
מחשבון המרות
- 1 כוס דבש נוזלי
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1 כוס בירה שחורה
- 1 כוס שמן
- 350 גרם קמח תופח
- 1/2 כפית קינמון
- קורט ציפורן טחון
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 2 תפוחים, קלופים ומגוררים גס
- 2 תבניות כיכר (אינגליש קייק) חד פעמיות באורך 30 ס"מ, משומנות היטב.
- 1. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). שמים בקערת המערבל את הדבש, הסוכר, הביצים, הבירה והשמן ומקציפים 2 דקות.
- 2. מוסיפים את הקמח, הקינמון, הציפורן ואבקת הסודה לשתייה ןמערבלים עוד 2 דקות. מוסיפים את התפוחים ומערבלים דקה נוספת. יוצקים לתבניות ואופים עד שהעוגות ישחימו, וקיסם הננעץ במרכזן ייצא יבש.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה