פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת דבש ותפוחים

      מתכון של בני סיידא לעוגת דבש ותפוחים מתוך הספר 'קלות ומהירות - עוגות'

      13 מדרגים / 3.25 כוכבים

      תפוחים (Artoday)
      תפוחים (Artoday)

      מצרכים

      • 1 כוס דבש נוזלי
      • 1 כוס סוכר
      • 4 ביצים
      • 1 כוס בירה שחורה
      • 1 כוס שמן
      • 350 גרם קמח תופח
      • 1/2 כפית קינמון
      • קורט ציפורן טחון
      • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
      • 2 תפוחים, קלופים ומגוררים גס
      • 2 תבניות כיכר (אינגליש קייק) חד פעמיות באורך 30 ס"מ, משומנות היטב.

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). שמים בקערת המערבל את הדבש, הסוכר, הביצים, הבירה והשמן ומקציפים 2 דקות.
      • 2. מוסיפים את הקמח, הקינמון, הציפורן ואבקת הסודה לשתייה ןמערבלים עוד 2 דקות. מוסיפים את התפוחים ומערבלים דקה נוספת. יוצקים לתבניות ואופים עד שהעוגות ישחימו, וקיסם הננעץ במרכזן ייצא יבש.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -