וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקצפת מנגו

הרבה עבודת הקצפה אבל בסוף תקבלו קינוח בגביע

מתכון מאת: חנה גרשוני, מערכת וואלה

מנגו. ShutterStock
מנגו

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות מנגו מקולף
  • 1 כף ג'לטין ללא טעם
  • 1 כוס מים
  • 3 כפות סוכר (או ממתיק מלאכותי שווה להן)
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 חלבונים
  • שליש כוס קצפת צמחית

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הג'לטין בסיר בינוני ומוסיפים את המים והסוכר. מבשלים על אש בינונית תוך בחישה עד שהג'לטין נמס לגמרי.
  • 2. מוסיפים עוד חצי כוס מים קרים ומצננים. מועכים את המנגו בבלנדר ומוסיפים לג'לטין יחד עם מיץ הלימון. מקררים את התערובת עד שהיא נקרשת חלקית. מקציפים במיקסר עד שהיא נעשית אוורירית, מוסיפים את החלבונים וממשיכים להקציף במהירות גדולה עד שנוצר מקצף.
  • 3. מקציפים לחוד את השמנת הצמחית עם כפית אבקת סוכר וכמה טיפות תמצית וניל. מקפלים חצי מהקצפת למקצפת המנגו ואת החצי השני שומרים לקישוט. מחלקים את המקצפת לגביעים ומקררים. לפני ההגשה מקשטים בשארית הקצפת.
  • 6 מנות, 100 קלוריות למנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully