- 1. שמים את הג'לטין בסיר בינוני ומוסיפים את המים והסוכר. מבשלים על אש בינונית תוך בחישה עד שהג'לטין נמס לגמרי.
-
- 2. מוסיפים עוד חצי כוס מים קרים ומצננים. מועכים את המנגו בבלנדר ומוסיפים לג'לטין יחד עם מיץ הלימון. מקררים את התערובת עד שהיא נקרשת חלקית. מקציפים במיקסר עד שהיא נעשית אוורירית, מוסיפים את החלבונים וממשיכים להקציף במהירות גדולה עד שנוצר מקצף.
-
- 3. מקציפים לחוד את השמנת הצמחית עם כפית אבקת סוכר וכמה טיפות תמצית וניל. מקפלים חצי מהקצפת למקצפת המנגו ואת החצי השני שומרים לקישוט. מחלקים את המקצפת לגביעים ומקררים. לפני ההגשה מקשטים בשארית הקצפת.
-
- 6 מנות, 100 קלוריות למנה.