פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פתיתים אדומים עם פלפלים ועגבניות

      מתכון של דנה מלמד לפתיתים אדומים עם פלפלים ועגבניות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      רטטוי פתיתים (נמרוד סונדרס)
      רטטוי פתיתים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • חבילת פתיתים של "אסם" (500 גר')
      • 2 כפות שמן (קנולה, חמניות או סויה)
      • 2 בצלים קצוצים דק
      • 5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות ללא קליפה וגרעינים (אפשר להשתמש בקוביות עגבניות מקופסה)
      • פלפל אדום גדול חתוך לקוביות קטנות
      • 1 גזר מגורר דק
      • 5 כפות רסק עגבניות
      • 1 שן שום כתושה
      • 1/3 כוס שמן זית
      • מלח
      • פלפל שחור
      • פפריקה מתוקה
      • אורגנו או זעתר טרי קצוץ גס או עשב אחר שאוהבים.

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
      • 2. בסיר גדול מחממים את השמן מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
      • 3. מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן עוד דקה.
      • 4. מוסיפים את הפלפלים והעגבניות ומטגנים 3 דקות.
      • 5. מוסיפים את השמן (זית), את רסק העגבניות, השום והתבלינים ומביאים לרתיחה.
      • 6. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל 5 דקות.
      • 7. מוסיפים לסיר את הפתיתים ומערבבים.
      • 8. כשהתבשיל חם מסירים מהאש ומוסיפים את העשבים הירוקים.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -