- 1. טורפים היטב את הביצים עם השמנת.
-
- 2. מוסיפים את אבקת הסוכר וטורפים היטב.
-
- 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
- 4. מחממים מחבת כבדה וגדולה ומשמנים במעט חמאה.
-
- 5. יוצרים בעזרת כף חביתיות קטנות ועגולות במרווחים של כ-1ס"מ.
-
- 6.מנמיכים את האש והופכים כשהחביתיות מתחילות להזהיב קלות בערך אחרי דקה. (זהירות! הן מאד עדינות ואסור לשכוח אותן על האש כי הן נשרפות מהר).
-
- 7. הופכים ומוציאים אחרי שהצד השני מזהיב. ככה ממשיכים עם כל הבלילה. מכסים במגבת לשמירת החום.
-
- 8. מגישים עם עיגולי בננות, דבש, מייפל או סוכר חום.
-
-
- טיפים וגיוונים: אפשר להכין "כריך" משתי חביתיות כשבאמצע בננה או דבש, אפשר להוסיף צימוקים, ולהחליף את הבננה בפרוסות דקיקות של פרי אחר שאוהבים או לצרף ריבה, אגוזים או שקדים.