פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בלינצ'ס פרג

      השף צביקה בסרמן מלחם ארז מלמד כיצד להכין בלינצ'ס פרג במילוי תפוחים מקורמלים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פנקייק פרג עם תפוחים מקורמלים (דרור עינב)
      פנקייק פרג עם תפוחים מקורמלים (דרור עינב)

      מצרכים

      • לחביתיות פרג:
      • 3 ביצים
      • 1/2 1 כוסות קמח
      • 2 כוסות חלב
      • 3 כפות שמן
      • 3 כפות סוכר
      • כף שטוחה של פרג
      • למילוי:
      • 25 גרם חמאה
      • 6 תפוחי עץ גרני סמיט קלופים חתוכים לקוביות
      • חופן אגוזי מלך גרוסים
      • 1 כף גדושה צימוקים\חמוציות
      • 2 כפות סוכר
      • 1 כפית קינמון
      • גרידה מלימון אחד כף דבש

      אופן ההכנה

      • 1. הכנת הבלילה: טורפים בקערה את הביצים והחלב מוסיפים את שאר המצרכים וטורפים לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
      • 2. יוצקים מצקת מהבלילה למחבת טפלון חמה משומנת מעט. מטגנים עד הופעת בועות אוויר על פני הבלילה, הופכים ומוציאים. עורמים את החביתיות אחת על השניה.
      • 3. הכנת המילוי :ממיסים במחבת את החמאה מוסיפים את קוביות התפוחים ומטגנים כ 4 דקות. זורים מעל את ה סוכר ומקרמלים מעט את התפוחים.
      • 4. מוסיפים קינמון, דבש וגרידה מלימון ומבשלים עד חצי ריכוך של התפוחים. מוסיפים את האגוזים והחמוציות או הצימוקים ומערבבים.
      • 5. מניחים בשליש התחתון של החביתייה מילוי, מקפלים פנימה את שני קצוות ומגלגלים לבלינצ'ס. ממשיכים כך עם כל השאר.
      • 6. מגישים בטמפ' החדר או מחממים מעט במיקרוגל בליווי קצפת או גלידת וניל.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -