בלינצ'ס פרג

השף צביקה בסרמן מלחם ארז מלמד כיצד להכין בלינצ'ס פרג במילוי תפוחים מקורמלים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
פנקייק פרג  עם תפוחים מקורמלים. דרור עינב
פנקייק פרג עם תפוחים מקורמלים

מצרכים

  • לחביתיות פרג:
  • 3 ביצים
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 2 כוסות חלב
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות סוכר
  • כף שטוחה של פרג
  • למילוי:
  • 25 גרם חמאה
  • 6 תפוחי עץ גרני סמיט קלופים חתוכים לקוביות
  • חופן אגוזי מלך גרוסים
  • 1 כף גדושה צימוקים\חמוציות
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • גרידה מלימון אחד כף דבש

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הבלילה: טורפים בקערה את הביצים והחלב מוסיפים את שאר המצרכים וטורפים לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  • 2. יוצקים מצקת מהבלילה למחבת טפלון חמה משומנת מעט. מטגנים עד הופעת בועות אוויר על פני הבלילה, הופכים ומוציאים. עורמים את החביתיות אחת על השניה.
  • 3. הכנת המילוי :ממיסים במחבת את החמאה מוסיפים את קוביות התפוחים ומטגנים כ 4 דקות. זורים מעל את ה סוכר ומקרמלים מעט את התפוחים.
  • 4. מוסיפים קינמון, דבש וגרידה מלימון ומבשלים עד חצי ריכוך של התפוחים. מוסיפים את האגוזים והחמוציות או הצימוקים ומערבבים.
  • 5. מניחים בשליש התחתון של החביתייה מילוי, מקפלים פנימה את שני קצוות ומגלגלים לבלינצ'ס. ממשיכים כך עם כל השאר.
  • 6. מגישים בטמפ' החדר או מחממים מעט במיקרוגל בליווי קצפת או גלידת וניל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully