- 1. הכנת הבלילה: טורפים בקערה את הביצים והחלב מוסיפים את שאר המצרכים וטורפים לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- 2. יוצקים מצקת מהבלילה למחבת טפלון חמה משומנת מעט. מטגנים עד הופעת בועות אוויר על פני הבלילה, הופכים ומוציאים. עורמים את החביתיות אחת על השניה.
- 3. הכנת המילוי :ממיסים במחבת את החמאה מוסיפים את קוביות התפוחים ומטגנים כ 4 דקות. זורים מעל את ה סוכר ומקרמלים מעט את התפוחים.
- 4. מוסיפים קינמון, דבש וגרידה מלימון ומבשלים עד חצי ריכוך של התפוחים. מוסיפים את האגוזים והחמוציות או הצימוקים ומערבבים.
- 5. מניחים בשליש התחתון של החביתייה מילוי, מקפלים פנימה את שני קצוות ומגלגלים לבלינצ'ס. ממשיכים כך עם כל השאר.
- 6. מגישים בטמפ' החדר או מחממים מעט במיקרוגל בליווי קצפת או גלידת וניל.