- 1. מתחילים מהדובדבנים. שמים במחבת דובדבנים, מיץ לימון וסוכר ומבשלים על להבה בינונית כעשר דקות. בוחשים מידי פעם בכף עץ ולא זזים מהמחבת. (העסק יכול להישרף בשניות)
-
- 2. מכינים את קרם השמנת כמו במתכון הקודם.
-
- 3. מכינים את בלילת הפנקייק: טורפים היטב את הביצים עם השמנת.מוסיפים את אבקת הסוכר וטורפים היטב. מוסיפים בהדרגה את הקמח וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
- 4. מחממים מחבת כבדה וגדולה ומשמנים במעט חמאה.
-
- 5. יוצרים בעזרת כף חביתיות קטנות ועגולות. מנמיכים את האש והופכים כשהחביתיות מתחילות להזהיב קלות בערך אחרי דקה. הופכים ומטגנים את הצד השני.
-
- 6. מרכיבים את המנה: במרכז צלחת עמוקה מניחים פנקייק אחד, עליו שכבת דובדבנים חמים ושכבת קרם שמנת. מוסיפים עוד שכבה וסוגרים עם פנקייק שלישי. מעטרים בסירופ דובדבנים.