- 1. טורפים היטב את הביצים עם היוגורט.
-
- 2. מוסיפים את הסוכר והמלח וטורפים היטב.
-
- 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
- 4. מחממים מחבת כבדה וגדולה ומשמנים במעט מאוד חמאה.
-
- 5. יוצרים בעזרת כף חביתיות קטנות ועגולות.
-
- 6. עם כפית קטנה מטפטפים בקצה של כל עיגול שתי נקודות מהבלילה. אלו האוזניים.
-
- 7.מנמיכים את האש, ממתינים מעט שהפנקייק יתייצבו והופכים בעדינות.
-
- 8. הופכים ומזהיבים את הצד השני כדקה. ככה ממשיכים עם כל הבלילה.
-
- 9. מגישים עם ריבה ביתית, דבש, מייפל, שוקולד, קוקוס, פירות טריים וכל מה שמשמח.