- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. מפרידים את הביצים. לקערת החלמונים מוסיפים את הקמח, הסוכר והחלב, וטורפים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
-
- 3. מקציפים את החלבונים במיקסר או במטרפת יד עד שמתקבל קצף יציב וחזק. קצף טוב הוא שיבטיח את קלילות ואווריריות המנה.
-
- 4. מחממים מחבת ברזל על אש בינונית, וממיסים את החמאה עד שהיא חצי חומה.
-
- 5. מעבירים את תערובת החלבונים לתערובת החלמונים, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן. חשוב לא לערבב יותר מדי, ובטח שלא להתעקש לקבל מרקם אחיד. לקפל 4-5 קיפולים, ולהפסיק.
-
- 6. יוצקים את התערובת למחבת, ומפזרים צימוקים ואגוזים מעל. ממתינים כדקה.
-
- 7. מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-10 דקות, עד שהקייזרשמרן הופך חום-זהוב.
-
- 8. מניחים על צלחת הגשה, ומפזרים אבקת סוכר. רצוי להגיש לצד קומפוט פירות יער קריר או ריבה מהולה במעט מים.