פנקייק טחינה

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!
פנקייק. נמרוד סונדרס
פנקייק

מצרכים

  • חומרים:
  • 1 כוס קמח מלא
  • 1/2 כוס עמילן טפיוקה או קורנפלור
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס סוכר חום או 1/3 כוס סילאן
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • ¼ 1 כוס חלב סויה
  • שמן חמניות, לטיגון
  • להגשה:
  • סירופ מייפל/סילאן
  • ממרח חרובים/שוקולד
  • פירות יער
  • שקדייה (חמאת שקדים)

אופן ההכנה

  • 1. מנפים לקערה קמח מלא, עמילן ואבקת אפיה. מוסיפים את הסוכר/הסילאן, מוסיפים את הטחינה, מערבבים ומוסיפים בהדרגה את חלב הסויה, עד שמתקבלת בלילה דלילה וחלקה, ללא גושים.
  • 2. מורחים בעזרת מברשת מעט שמן על המחבת, ומוזגים את הבלילה. מטגנים מצד אחד עד שכל הפנקייק מתכסה בבועות, ואז הופכים בזהירות לצד השני. מטגנים עד שהפנקייק זהוב.
  • 3. מגישים עם איזה סירופ שאוהבים ותותים או פירות יער.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully