מתכונים חמים

קרפ פרג ובננות

עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן"

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-10-12 קרפים:
  • למילוי:
  • 2 ק"ג בננות בשלות מקולפות וחתוכות לפרוסות
  • 180 גרם סוכר
  • 60 גרם חמאה
  • חצי צייסר של רום
  • לקרפ:
  • 700 מ"ל חלב
  • 5 ביצים
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • 50 גרם סוכר
  • 450 גרם קמח
  • 50 גרם פרג טחון
  • מעט חמאה לשימון

אופן ההכנה

  • 1. מקרמלים סוכר (אם מערבבים אז רק בכף עץ). כשהסוכר מתקרמל, מורידים מהאש, מוסיפים חמאה ומערבבים. מוסיפים רום ומערסלים את המחבת עד לערבוב.
  • 2. מוסיפים בננות ומערבבים.
  • 3. מכינים את בלילת הקרפים: מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הפרג עד לקבלת בלילה אחידה. מניחים במקרר לחצי שעה מינימום.
  • 4. מחממים מחבת עם מעט חמאה ובעזרת מצקת מוזגים מן הבלילה. מפזרים פרג מעל מטגנים כדקה והופכים.
  • 5. ממלאים כל קרפ במלית הבננות ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully