וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפ פרג ובננות

עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן"

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-10-12 קרפים:
  • למילוי:
  • 2 ק"ג בננות בשלות מקולפות וחתוכות לפרוסות
  • 180 גרם סוכר
  • 60 גרם חמאה
  • חצי צייסר של רום
  • לקרפ:
  • 700 מ"ל חלב
  • 5 ביצים
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • 50 גרם סוכר
  • 450 גרם קמח
  • 50 גרם פרג טחון
  • מעט חמאה לשימון

אופן ההכנה

  • 1. מקרמלים סוכר (אם מערבבים אז רק בכף עץ). כשהסוכר מתקרמל, מורידים מהאש, מוסיפים חמאה ומערבבים. מוסיפים רום ומערסלים את המחבת עד לערבוב.
  • 2. מוסיפים בננות ומערבבים.
  • 3. מכינים את בלילת הקרפים: מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הפרג עד לקבלת בלילה אחידה. מניחים במקרר לחצי שעה מינימום.
  • 4. מחממים מחבת עם מעט חמאה ובעזרת מצקת מוזגים מן הבלילה. מפזרים פרג מעל מטגנים כדקה והופכים.
  • 5. ממלאים כל קרפ במלית הבננות ומגישים.
  • קרפ עוגת גבינה

  • קרפים במילוי פרג וגבינה

  • בלינצ'ס של סבתא

  • פנקייק עם דובדבנים חמים וקרם שמנת

  • טאייאקי

  • פנקייקס קטנים – פופרטיי'ס

  • פאי תפוחים בטוסטר משולשים

  • פנקייק סופלה

  • מתכון לפנקייק מעולה מקמח מלא

  • פנקייק כשר לפסח (קרמסלעך)

  • חביתיות

  • פנקייקים עם בננות ושוקולד

  • קרפ חלבי כשר לפסח

  • ארטיק מלבי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully