פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרפ פרג ובננות

      עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • ל-10-12 קרפים:
      • למילוי:
      • 2 ק"ג בננות בשלות מקולפות וחתוכות לפרוסות
      • 180 גרם סוכר
      • 60 גרם חמאה
      • חצי צייסר של רום
      • לקרפ:
      • 700 מ"ל חלב
      • 5 ביצים
      • 80 גרם חמאה מומסת
      • 50 גרם סוכר
      • 450 גרם קמח
      • 50 גרם פרג טחון
      • מעט חמאה לשימון

      אופן ההכנה

      • 1. מקרמלים סוכר (אם מערבבים אז רק בכף עץ). כשהסוכר מתקרמל, מורידים מהאש, מוסיפים חמאה ומערבבים. מוסיפים רום ומערסלים את המחבת עד לערבוב.
      • 2. מוסיפים בננות ומערבבים.
      • 3. מכינים את בלילת הקרפים: מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הפרג עד לקבלת בלילה אחידה. מניחים במקרר לחצי שעה מינימום.
      • 4. מחממים מחבת עם מעט חמאה ובעזרת מצקת מוזגים מן הבלילה. מפזרים פרג מעל מטגנים כדקה והופכים.
      • 5. ממלאים כל קרפ במלית הבננות ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -