- 1. בקערה בינונית טורפים את הביצים, החלב והחמאה המומסת.
-
- 2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח.
-
- 3. מתחילים לאחד את התערובות: שופכים את הרטובים ליבשים בהדרגה תוך הקצפה במטרפה ידנית, עד לקבלת עיסה חלקה והומוגנית, דלילה יחסית.
-
- 4. מרססים מחבת בקוטר 20 ס"מ בתרסיס שמן/ חמאה ומתחילים לטגן את הקרפים: יוצקים בעזרת מצקת קטנה כמות השווה לרבע כוס, מטים את המחבת כך שהבלילה תכסה את כל שטח הפנים ומניחים לה להיסגר במשך 2 דקות. ברגע שמתחילה להיווצר מסגרת חומה מסביב, ויש מן מעטה אטום מלמעלה, הופכים את הקרפ ומטגנים עוד כ-2 דקות.
-
- 5. מוציאים מן המחבת וחוזרים על הפעולה כ-30 פעמים (הנה לכם תעסוקה ארוכה ומרתקת לילדים הבוגרים). אם עובדים על אינדוקציה, אפשר לווסת על טמפרטורה בינונית, אם עובדים על אש גלויה, רצוי בהשגחת מבוגר צמוד ועל אש קטנה.
-
- 6. הרכבה: על צלחת הגשה יפה ורחבה מתחילים להערים את הקרפים והמלית. מניחים קרפ ועליו מורחים שכבה דקה מאוד של גבינה. לאחר מכן מפזרים קונפיטורה ואגוזים. מניחים מעל קרפ נוסף, ופוחסים בעדינות עם כף היד. חוזרים על הפעולה כמספר הקרפים הנותרים. למי שקשה לבנות לגובה, ניתן להערים עד עשרה, ולהכין שלוש "עוגות".
-
- 7. מניחים מעל את הפירות החתוכים, ומזלפים מעט סירופ (סילאן/ דבש/ מייפל).
-
- 8. רצוי לקרר כ-1/4 שעה לפני שפורסים.