- 1. מערבבים את כל החומרים הרטובים: ביצים, יוגורט, חלב, בננות, חמאה ותמצית וניל. אפשר בעזרת בלנדר מוט.
-
- 2. מוסיפים סוכר, מלח ובסוף את הקמח ושבבי השוקולד ומערבבים ידנית. אין צורך לערבב יותר מידי אלא רק עד שהחומרים הרטובים נטמעים בקמח.
-
- 3. משמנים מחבת במעט חמאה עם שמן. כשהמחבת חמה יוצקים מצקת מהבלילה.
-
- 4. ממתינים עד שיופיעו בועיות על פני הפנקייק ורק אז הופכים.
-
- 5. במקביל מערבבים בקערית מתאימה לחימום במיקרו את ריבת החלב עם המים ומחממים ל-30 שניות. רק עד שמקבלת רוטב נוזלי של ריבת חלב.
-
- 6. עורמים את הפנקייקים על צלחת למגדל, שופכים מעליהם את רוטב ריבת החלב ומקשטים בפרוסות בננה ואגוזי מלך קצוצים.