מתכונים חמים

פנקייקס זהובים ונפלאים

אורלי פלאי ברונשטיין ודרור פילץ מכינים ערימת פנקייקס גדולים ונוטפי חמאה לסגירה מתוקה של יום העצמאות. גם מי שהאביס עצמו בבשר ופיתות, יפנה מקום לקינוח המתוק הזה

מתכון מאת: אורלי פלאי -ברונשטיין ודרור פילץ, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום בימוי ועריכה: בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-20 פנקייקס גדולים:
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות חלב
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 1/2 1 כוסות קמח לעוגה או רב תכליתי
  • 1/2 כוס סוכר
  • חמאה לשימון
  • להגשה:
  • מייפל או סילאן
  • תותים, אגוזי מלך
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים 100 גרם חמאה מומסת עם ביצים, חלב, סוכר וניל וקמצוץ מלח להדגשת הטעמים. מוסיפים קמח, סוכר ואבקת אפייה ומערבבים, לא יותר מדי.
  • 2. מחממים מחבת ששומנה עם מעט חמאה, ובעזרת מצקת מעבירים בלילה בגודל הרצוי למחבת. מטגנים עד שעולות בועות על פני החביתית, והופכים. מטגנים עוד דקה להזהבה ומוציאים לצלחת. מזליפים סילאן ומעטרים באגוזי מלך.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully