- 1. ממיסים את השמרים במים. מערבבים את קמח תפוחי האדמה, קמח האורז, הקורנפלור, קמח המצה, קמח הסויה והקסנטן גאם.
-
- 2. בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את החמאה, הסוכר והגלוקוזה למשחה חלקה.
-
- 3. מוסיפים את השמרים, את הביצים אחתאחת ואת החלמונים. מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל. מוסיפים בהדרגה את תערובת סוגי הקמח ולשים לקבלת בצק אחיד, מעט דביק. מקררים את הבצק לפחות שעתיים עד לשימוש.
-
- 4. אופן הכנת הדניש: מסדרים את האגוזים בתבנית (ללא כל שמן) וקולים בתנור בחום של 150 מעלות במשך 30 דקות. קוצצים את האגוזים לשברים קטנים.
-
- 5. מרדדים את הבצק למלבן במידות 60/40 ס"מ. מערבבים את המייפל עם ממרח האגוזים. מורחים על הבצק שכבה אחידה של ממרח האגוזים. מפזרים את האגוזים והסוכר החום על הממרח. מגלגלים את הבצק לגליל ארוך תוך כדי מתיחתו.
-
- 6. אופן הכנת מאפים אישיים: פורסים מגליל הבצק 20 פרוסות.
- מניחים את הפרוסות ברווחים גדולים, לא יותר מעשר יחידות בתבנית.
-
- 7. אופן האפייה וההגשה:מתפיחים את הבצק שעתיים עד שהוא מכפיל את נפחו. אופים כ- 20 דקות בחום של 150 מעלות, עד שהבצק מקבל גוון חום בהיר בוהק. מצננים כרבע שעה.
-
- 8. מכינים סירופ סוכר: מרתיחים את המים וממיסים בתוכם את הסוכר. מזליפים את הסירופ על העוגות ומגישים.