- 1. ממיסים את השמרים במים. מערבבים את קמח תפוחי האדמה, קמח האורז, הקורנפלור, קמח המצה, קמח הסויה והקסנטן גאם.
-
- 2. בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את החמאה, הסוכר והגלוקוזה למשחה חלקה.
-
- 3. מוסיפים את השמרים, את הביצים אחתאחת ואת החלמונים. מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל. מוסיפים בהדרגה את תערובת סוגי הקמח ולשים לקבלת בצק אחיד, מעט דביק. מקררים את הבצק לפחות שעתיים עד לשימוש.
-
- 4. אופן הכנת הקראנצ: קוצצים את השוקולד. מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים את השוקולד עם מטרפת יד עד שהשוקולד נמס ונבלע בשמנת.מוסיפים את ממרחי השוקולד, אבקת הסוכר והקורנפלור.
-
- 5. מרדדים את הבצק למלבן במידות 40/60 ס"מ.מורחים שכבה אחידה של ממרח השוקולד על הבצק. מפזרים את פצפוצי השוקולד על הממרח. מגלגלים את הבצק לגליל ארוך תוך כדי מתיחתו.
-
- 6. אופן הכנת עוגה בתבנית אינגליש קייק: חותכים את גליל הבצק לשני חלקים באורך העוגות. חותכים כל חלק בצק לאורך כך שמתקבלים שני פסים הבנויים שכבות בצק ומילוי. קולעים את חצאי הבצק לצמה ומניחים בתבנית. באותו אופן מכינים את העוגה השנייה.
-
- 7. אופן האפייה וההגשה: מתפיחים את הבצק שעתיים עד שהוא מכפיל את נפחו. אופים את הבצק בתבניות האינגליש קייק בחום של 150 מעלות במשך כ-35 דקות, עד שהבצק מקבל גוון חום בהיר בוהק. מצננים כרבע שעה.
-
- 8. מכינים סירופ סוכר: מרתיחים את המים וממיסים בתוכם את הסוכר. מזליפים את הסירופ על העוגות ומגישים.