- 1. חותכים את החמאה לקוביות קטנות. חותכים את מקל הווניל לאורך ובעזרת סכין קטנה מגרדים את כל המילוי אל תוך קערת המיקסר.
-
- 2. מעבדים (זמן קצר ככל הניתן) בקערת המיקסר את החמאה אבקת הסוכר והגלוקוזה. מוסיפים את הביצים, החלמון והקסנטן וממשיכים לעבד עד קבלת מרקם קרמי.
-
- 3. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה, אבקת השקדים ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה. מקררים שעתיים, או אפילו לילה במקרר.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעלה דק . קורצים עוגיות בעזרת קורצן הלב הגדול. בעזרת הקורצן הקטן קורצים את מרכז העוגייה של חצי מכמות העוגיות, לקבלת חלקו העליון של העוגייה המורכבת ממנה יבלוט מילוי הריבה. את יתרות הבצק ניתן לקרר ואחרי כחצי שעה לרדד ולקרוץ מחדש .
-
- 5. מסדרים מבלי להצמיד, את העוגיות, לאפיה בתבנית התנור עם נייר אפייה. אופים למשך כ -15 דקות בתנור שחומם מראש ל 165 מעלות ועוד 10 דקות ב 100 מעלות לשמור על פריכות העוגיות. . מעבירים את הקונפיטורה לקערה עמוקה ובעזרת הבר מיקסר טוחנים למחית חלקה וממלאים שק זילוף.
-
- 6. מזלפים על העוגיות השלמות מעט ריבה (כ 6 גרם לעוגייה תלוי בגודל הקורצנים שבחרנו) סוגרים עם העוגייה אותה קרצנו במרכז.