עוגיות סנדביץ" ריבה ושוקולד ממצות
עגיות מנצחות מיוחדות לפסח
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל20 עוגיות סנדוויץ':
- 3 מצות
- 20 גר' חמאה
- 20 גר' סוכר
- למילוי:
- ריבה
- ממרח שוקולד
אופן ההכנה
- 1 מחממים תנור ל165 מעלות.
- 2. משרים את המצות במים עד לריכוך אך לא מדי, כ-3 דקות.
- 3. מוציאים את המצות וקורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות ממתכת. מניחים על גבי תבנית עם נייר אפיה.
- 4.ממיסים את החמאה במיקרו ומורחים בעדינות את העוגיות בעזרת מברשת. זורים סוכר.
- 5. אופים עד לייבוש מלא - כ20 דקות. מקררים.
- 6. שמים מעט מילוי על עוגיה ומהדקים מעט עם עוגיה נוספת. מגישים.