- . מחממים את החלב, הקפה ו-2 כפות סוכר.
-
- 2. מסירים מן האש ומקררים בטמפרטורת החדר ומוסיפים ברנדי.
-
- 3. במיקסר מקציפים ביצים ו-1/2 כוס סוכר 5 דקות.
-
- 4. מערבבים 1/2 כוס חלב עם כף ג'לטין וממתינים 10 דקות.
-
- 5. מחממים את הג'לטין והחלב במיקרוגל למשך 1/2 דקה.
-
- 6. מורידים את מהירות הקצפת הביצים, יוצקים פנימה את החלב והג'לטין.
-
- 7. את קציפת הביצים מעבירים לתערובת גבינה שבה גבינה 30%, 1/2 מיכל שמנת מתוקה, 1/2 מכמות סירופ הקפה שהכנו, שני מכלי שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לבן.
-
- 8. מקציפים את התערובת במיקסר עד קבלת קרם יציב.
-
- 9. מניחים בתחתית התבנית את המצות, מרטיבים בסירופ קפה.
-
- 10. יוצקים 1/2 מכמות תערובת הגבינה, מניחים מעל המצות ומרטיבים בסירופ.
-
- 11. משלימים בתערובת קרם הגבינה כשכבה עליונה ולקישוט ניתן לבזוק אבקת קקאו