- 1. בקערה מניחים את השוקולד וחמאת הקקאו וממיסים במיקרוגל (חשוב לבדוק כל 10-15 שניות ולערבב בכדי שהשוקולד לא ישרף).
-
- 2. מערבבים היטב את התערובת עד אחידות ומוסיפים את תמצית הווניל או הליקר.
-
- 3. מעבירים את הרוטב לכלי עמוק ורחב.
-
- 4. שוברים את המצות לחתיכות גסות, טובלים ברוטב ומניחים על מגש.
-
- 5. מקשטים לפי הטעם האישי: קוקוס, פקאן קצוץ, פיסטוקים, שקדים פרוסים וכו'.
-
- 6. לאחר הקישוט מעבירים לצלחת ומניחים במקרר.
-
- 7. מכינים פונדו פופקורן: בסיר, מבשלים שקית פופקורן מוכנה בליטר חלב, ומוסיפים חצי כוס דבש. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים רבעי שעה.
-
- 8. מעבירים למעבד מזון את כל החומרים ומעבדים עד להסמכה. (שמים קודם את הפופקורן ואז את הנוזלים במעבד המזון). מעבירים לקערה.