- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
 - 2. למעבד מזון עם להב מתכת מכניסים את כל חומרי - הבצק לפי סדר הופעתם, למעט הפרג וקליפת התפוז. 
 - מעבדים כ-2 דקות עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את הפרג הטחון וקליפת התפוז המגורדת ומעבדים קצרות רק עד הטמעתם בבצק. 
 - 3. .מרדדים את הבצק לעובי של 3-5 מ"מ על משטח עבודה קר ומפודר קלות וקורצים צורות בגודל 6x 6 ס"מ. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה, תוך שמירה על מרחק של ס"מ זו מזו. 
 - 4. אופים 12-15 דקות עד לקבלת שוליים זהובים. העוגיות תשארנה מעט חיוורות במרכזן. 
 - 
 - 4. בתום האפיה מוציאים מן התנור ומצננים על רשת, כ-30 דקות לפחות. 
 - 5. בינתיים ממיסים יחד את השוקולד והחמאה עבור הציפוי ומערבבים היטב. 
 - 6. טובלים כל מחצית עוגייה בציפוי השוקולד, מניחים על נייר אפיה נקי ומפזרים מעל פיסטוקים קצוצים או חמוציות. מצננים חצי שעה בטמפ' החדר עד שהשוקולד נאטם. 
 - אחסון:
 - ניתן לאחסן במקרר עד שבוע ימים בכלי אטום. כדאי להפריד בין העוגיות באמצעות פיסות נייר פרגמנט.