- 1.בקערה בינונית מערבבים את הקמח עם אבקת הקקאו והסודה לשתייה.
-
- 2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה, הסוכר והמלח, עד שמתקבלת משחה בהירה ואוורירית.
-
- 3. מוסיפים חצי מתערובת היבשים ומעבדים במהירות נמוכה כ-20 שניות. מוסיפים את שאר היבשים ומערבבים רק עד שמתחיל להתגבש בצק.
-
- 4. מעבירים את הבצק למשטח העבודה, משטחים בעזרת הידיים, עוטפים היטב בניילון נצמד ושומרים בקירור כשעה.
-
- 5. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות שטוחות בנייר אפייה.
-
- 6. מוצאים את הבצק מהקירור ומרדדים בין שני ניירות אפיה לעובי של 0.75 ס"מ. בעזרת כוס או חותכן עוגיות קורצים עיגולים מהבצק ומעבירים אל תבניות האפיה המרופדות תוך שמירה על מרווחים. אם רוצים אפשר להטביע חותמת על עיגולי הבצק (כמובן עם חותמת נקייה או חותמת לעוגיות ובצקים).
-
- 7. אופים את העוגיות כ-15 דקות, מוציאים מהתנור ומניחים להן להתקרר. לאחר 5-10 דקות, מעבירים אותן לרשת לצינון מוחלט.
-
- 8. בינתיים בקערה מערבבים את המסקרפונה ואבקת הסוכר לקבלת משחה חלקה.
-
- 9. מסדרים את העוגיות הקרות בזוגות ויוצקים על אחת מכל זוג מהמלית בעזרת שק זילוף או כפית קטנה. סוגרים מעל את העוגייה השנייה ונהנים מהן עם כוס חלב.