- 1. הדובדבנים: מערבבים דובדבנים עם סוכר וברנדי או רום ומעבירים לקירור ל-3-4 שעות עד לילה לספיגת טעמים.
- 2. העוגיות: במעבד מזון או בעזרת פטיש שניצל טוחנים 18 מעוגיות האוראו לפירורים דקים,
- שומרים את העוגיות הנותרות לקישוט.
-
- 3. הקצפת: מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה, מעבירים בינתיים לקירור.
-
- 4. קרם השוקולד: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על בן מארי, מצננים עד שכמעט אינו חם למגע אך עדיין נוזלי. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה תוך הקצפה לקרם חלק.
-
- 5. ההרכבה: מהדקים בתחתית כל כוס שתי כפות פירורי אוראו, ומפזרים מעל שכבת דובדבנים. בעזרת שקית זילוף או בעזרת כף, משטחים על הדובדבנים שכבת קרם שוקולד, ולאחר מכן שכבת קצפת. חוזרים ומפזרים בכל כוס שתי כפות פירורי אוראו, ומעליהן שכבת דובדבנים נוספת. לסיום מזלפים בראש כל כוס קרם שוקולד, ונועצים עוגיית אוראו שלמה.