- 1. מכינים את המילוי: מערבבים את השמנת עם קפה נמס ומרתיחים. שופכים על השוקולד ומערבבים היטב עד שאין גושים.
-
- 2. בכדי לוודא שאין גושים יש לסנן את התערובת שנוצרה. מצננים ומכניסים למקרר ללילה.
-
- 3. מכינים את המקרונים: טוחנים 120 גרם אבקת סוכר עם אבקת שקדים ואבקת נס קפה. מנפים לקערה.
-
- 4. מקציפים את החלבון תוך כדי הוספת 26 גרם אבקת סוכר- מתחילים בהקצפה עדינה ולאט לאט מגבירים את העוצמה (לפחות 8 דק').
-
- 5. מקפלים את 2 התערובות בעדינות רבה. מעבירים לשקית זילוף (מומלץ להשתמש בצנתר מס' 8) ומזליפים על מגש עם נייר אפייה/סיליקון (הכמות שמזליפים תקבע את גודל העוגייה).
- דופקים קלות את המגש על משטח העבודה בכדי לשטח את העוגיות ומשאירים בטמפ' החדר כ-15 דקות להתייצבות.
-
- 6. בינתיים מחממים תנור ל-150 מעלות עם מגש נוסף בפנים.
- מניחים את המגש עם המקרונים על המגש החם שבתנור ואופים 10-12 דקות (להיזהר שלא ישחים מידי).
-
- 7. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר טרם המילוי.
-
- 8. מרכיבים: עם שקית זילוף או כפית שמים מעט קרם על עוגייה אחת (על צידה השטוח)