- 1. לקרם המסקרפונה: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצף יציב ומניחים בקערה נפרדת.
-
- 2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את גבינת המסקרפונה וגרידת התפוז, למשך 2 דקות במהירות בינונית עד שמתקבל מרקם רך וגמיש.
-
- 3. מוסיפים את השמנת המתוקה המוקצפת לגבינת המסקרפונה ומערבבים ידנית בתנועות קיפול עד קבלת תערובת חלקה.
-
- 4. הכנת התאנים המקורמלות: מסדרים את רבעי התאנים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים סוכר חום ומכניסים לתנור המכוון על גריל עליון ב-200 מעלות ל-5 דקות.
-
- 5. להרכבת המנה: חוצים את הקרואסון ומזלפים לתוכו את קרם המסקרפונה.מסדרים מעל את התאנים המקורמלות וסוגרים את הקרואסון. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.