פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרואסון עם מסקרפונה ותאנים

      11 מדרגים / 3.23 כוכבים

      קינוחים במאפיית ביסקוטי (דרור עינב , צילום: דרור עינב)
      קינוחים במאפיית ביסקוטי (דרור עינב , צילום: דרור עינב)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 קרואסונים גדולים
      • לקרם מסקרפונה
      • 500 מ"ל שמנת מתוקה( 2 מיכלים)
      • 100 גרם סוכר (1/2 כוס)
      • 500 גרם גבינת מסקרפונה
      • גרידה מתפוז אחד
      • לתאנים המקורמלות
      • 8 תאנים חתוכות לרבעים
      • 2 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
      • להגשה
      • 4 קרואסונים גדולים קנויים
      • אבקת סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. לקרם המסקרפונה: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצף יציב ומניחים בקערה נפרדת.
      • 2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את גבינת המסקרפונה וגרידת התפוז, למשך 2 דקות במהירות בינונית עד שמתקבל מרקם רך וגמיש.
      • 3. מוסיפים את השמנת המתוקה המוקצפת לגבינת המסקרפונה ומערבבים ידנית בתנועות קיפול עד קבלת תערובת חלקה.
      • 4. הכנת התאנים המקורמלות: מסדרים את רבעי התאנים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים סוכר חום ומכניסים לתנור המכוון על גריל עליון ב-200 מעלות ל-5 דקות.
      • 5. להרכבת המנה: חוצים את הקרואסון ומזלפים לתוכו את קרם המסקרפונה.מסדרים מעל את התאנים המקורמלות וסוגרים את הקרואסון. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -