קרואסון עם מסקרפונה ותאנים

מתכון מאת: אמיר פורת ורוסלה יונה לקונדיטוריית ביסקוטי, מערכת וואלה!
קינוחים במאפיית ביסקוטי. צילום: דרור עינב, דרור עינב
קינוחים במאפיית ביסקוטי(צילום: צילום: דרור עינב)

מצרכים

  • חומרים ל-4 קרואסונים גדולים
  • לקרם מסקרפונה
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה( 2 מיכלים)
  • 100 גרם סוכר (1/2 כוס)
  • 500 גרם גבינת מסקרפונה
  • גרידה מתפוז אחד
  • לתאנים המקורמלות
  • 8 תאנים חתוכות לרבעים
  • 2 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
  • להגשה
  • 4 קרואסונים גדולים קנויים
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. לקרם המסקרפונה: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצף יציב ומניחים בקערה נפרדת.
  • 2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את גבינת המסקרפונה וגרידת התפוז, למשך 2 דקות במהירות בינונית עד שמתקבל מרקם רך וגמיש.
  • 3. מוסיפים את השמנת המתוקה המוקצפת לגבינת המסקרפונה ומערבבים ידנית בתנועות קיפול עד קבלת תערובת חלקה.
  • 4. הכנת התאנים המקורמלות: מסדרים את רבעי התאנים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים סוכר חום ומכניסים לתנור המכוון על גריל עליון ב-200 מעלות ל-5 דקות.
  • 5. להרכבת המנה: חוצים את הקרואסון ומזלפים לתוכו את קרם המסקרפונה.מסדרים מעל את התאנים המקורמלות וסוגרים את הקרואסון. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully