מתכונים חמים

פנקוטה אננס על בסיס באונטי

מתכון מאת: אמיר פורת ורוסלה יונה לקונדיטוריית ביסקוטי, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קינוחים במאפיית ביסקוטי

מחשבון המרות

מצרכים

  • בסיס קוקוס לבאונטי
  • 300 מ"ל חלב (כוס ורבע)
  • 300 גרם קוקוס (3 כוסות)
  • 150 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד לבן (2 חפיסות)
  • פנקוטה אננס
  • 1 ליטר שמנת מתוקה (4 מיכלים)
  • 200 גרם אננס טרי או משומר חתוך לקוביות קטנות
  • 200 גרם סוכר (כוס)
  • 20 גרם אבקת ג'לטין + 4 כפות מים (2 כפית)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מחממים את החלב, ומוסיפים את הקוקוס.
  • 2. ממיסים את החמאה עם השוקולד הלבן במיקרו בפולסים קצרים של 20 שניות, תוך כדי ערבוב המסה, עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
  • 3. מערבבים את שתי המסות עד לקבלת תערובת אחידה. משטחים בתבנית אלומיניום ומקפיאים. מפזרים את קוביות האננס בתבנית על בסיס הבאונטי
  • 4. מכינים את הפנקוטה: בסיר קטן, מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה והסוכר ומסירים מהאש.
  • 5. מערבבים את הג'לטין עם המים עד התמוססות מוחלטת ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.
  • 6. מוזגים לתבנית האלומיניום, על בסיס הבאונטי ומקפיאים. פורסים את הפנקוטה למנות אישיות (מומלץ לפרוס ל-12 יחידות לפי 3 חיתוכים לאורך מול 4 חיתוכים לרוחב).
  • הצעת הגשה: להגיש עם פרוסת אננס מקורמל- פורסים את האננס לטבעות ומפזרים סוכר חום בהיר (דמררה) ומכניסים לתנור המכוון על גריל עליון ב-200 מעלות ל-5 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully