פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פנקוטה אננס על בסיס באונטי

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      קינוחים במאפיית ביסקוטי (דרור עינב , צילום: דרור עינב)
      קינוחים במאפיית ביסקוטי (דרור עינב , צילום: דרור עינב)

      מצרכים

      • בסיס קוקוס לבאונטי
      • 300 מ"ל חלב (כוס ורבע)
      • 300 גרם קוקוס (3 כוסות)
      • 150 גרם חמאה
      • 200 גרם שוקולד לבן (2 חפיסות)
      • פנקוטה אננס
      • 1 ליטר שמנת מתוקה (4 מיכלים)
      • 200 גרם אננס טרי או משומר חתוך לקוביות קטנות
      • 200 גרם סוכר (כוס)
      • 20 גרם אבקת ג'לטין + 4 כפות מים (2 כפית)

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר קטן מחממים את החלב, ומוסיפים את הקוקוס.
      • 2. ממיסים את החמאה עם השוקולד הלבן במיקרו בפולסים קצרים של 20 שניות, תוך כדי ערבוב המסה, עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
      • 3. מערבבים את שתי המסות עד לקבלת תערובת אחידה. משטחים בתבנית אלומיניום ומקפיאים. מפזרים את קוביות האננס בתבנית על בסיס הבאונטי
      • 4. מכינים את הפנקוטה: בסיר קטן, מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה והסוכר ומסירים מהאש.
      • 5. מערבבים את הג'לטין עם המים עד התמוססות מוחלטת ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.
      • 6. מוזגים לתבנית האלומיניום, על בסיס הבאונטי ומקפיאים. פורסים את הפנקוטה למנות אישיות (מומלץ לפרוס ל-12 יחידות לפי 3 חיתוכים לאורך מול 4 חיתוכים לרוחב).
      • הצעת הגשה: להגיש עם פרוסת אננס מקורמל- פורסים את האננס לטבעות ומפזרים סוכר חום בהיר (דמררה) ומכניסים לתנור המכוון על גריל עליון ב-200 מעלות ל-5 דקות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -