סלט חסה וכרוב אדום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חסה קטנה
- 2 כוסות כרוב אדום חתוך
- 2 בצל ירוק
- 10 גבעולי כוסברה
- 1 כוס זיתים מגולענים
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. חותכים את החסה לרצועות דקות ומניחים בקערה. מוסיפים את הכרוב ומערבבים.
- 2. חותכים את הבצל הירוק (ללא השורש) והכוסברה לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה.
- 3. חותכים את הזיתים לרבעים ומוסיפים לקערה.
- 4. מזליפים רוטב הסויה ושמן זית ומערבבים.