קרם בוואריה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות חלב
- 12 כפות סוכר
- 3 שקיות שמנת מתוקה
- 2 ג'לטין
- 2 ביצים
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים 1 כוס חלב עם 3 כפות סוכר.
- 2. ממיסים את הג'לטין בכוס חלב קר. מוסיפים לחלב החם ומקררים.
- 3. בקערה נפרדת מקציפים 2 חלבונים עם 5 כפות סוכר. מוסיפים את החלמונים ומוסיפים לתערובת.
- 4. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם 4 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- 5. מעבירים למגש או לצלוחיות הגשה קטנות ושמים במקרר למשך 3 שעות.
- 6. מגישים עם סירופ שוקולד ואגוזי מלך קצוצים.