קרם בוואריה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות חלב
 - 12 כפות סוכר
 - 3 שקיות שמנת מתוקה
 - 2 ג'לטין
 - 2 ביצים
 
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים 1 כוס חלב עם 3 כפות סוכר.
 - 2. ממיסים את הג'לטין בכוס חלב קר. מוסיפים לחלב החם ומקררים.
 - 3. בקערה נפרדת מקציפים 2 חלבונים עם 5 כפות סוכר. מוסיפים את החלמונים ומוסיפים לתערובת.
 - 4. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם 4 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
 - 5. מעבירים למגש או לצלוחיות הגשה קטנות ושמים במקרר למשך 3 שעות.
 - 6. מגישים עם סירופ שוקולד ואגוזי מלך קצוצים.
 
