וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק ארטישוק ואספרגוס

מתכון של נועם יעקבא, יוזם פסטיבל הארטישוק, מרץ 2005.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרק ארטישוק.
מרק ארטישוק

מצרכים למתכון

  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 כרישה פרוסה לטבעות
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות אבקת מרק
  • ליטר מים רותחים
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם
  • צרור אספרגוס חתוך ליחידות של 1 ס"מ
  • 4 ראשי ארטישוק קלופים וקצוצים לקוביות
  • צרור שמיר קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצלים בחמאה עד לשקיפות, ומוסיפים את הכרישה הפרוסה. מטגנים עד להזהבה עדינה.
  • 2. מוסיפים את הקמח ואבקת המרק. מערבבים קלות ומוסיפים את המים הרותחים ולבבות הארטישוק.
  • 3. אחר כ-2 דקות מוסיפים את האספרגוס והשמיר . מגישים חם עם טוסטונים או מקל גרסיני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully