וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חוביזה מבושלת עם בצל

מנה שאפשר לאכול סתם כך ואפשר להשתמש בה כמילוי לפטאיר, לבצק עלים או לכל בצק אחר. מתכון של ליוס טארק שף מלון נווה שלום.

מתכון מאת: מערכת וואלה

צמחי חוביזה. מערכת וואלה
צמחי חוביזה

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג עלי חוביזה (חלמית) שטופים היטב וחתוכים דק
  • 4 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות דקות
  • מעט שמן זית
  • מלח
  • לימון

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הבצל בסיר עם שמן עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את עלי החוביזה והמלח ומבשלים על אש קטנה במשך 15 דקות.
  • 2. מתבלים בלימון לפני ההגשה.
  • הערה: מי שקוטף את החוביזה בשדה כדאי שידע שיש שני מינים: אחד מהם עם שערות, שהוא בלתי אכיל והסוג השני, בעל עלים חלקים, שהוא אכיל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully