וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצילים ברוטב טחינה ועגבניות

מתכון של השף דימה ברגין ממסעדת "מזטי" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

חצילים. Artoday
חצילים

מצרכים למתכון

  • 1 חציל בינוני צעיר עם מעט גרגרים
  • מעט מלח גס
  • מעט סוכר
  • 6 כפות קמח
  • 3 כפות שמן
  • לרוטב:
  • 3 כפות גדושות סלט טחינה מוכן
  • 5 טיפות טבסקו
  • 1/4 כפית שום כתוש
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 3 כפות רוטב עגבניות לפסטה

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את החציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מפזרים מעט מלח גס ומשאירים למשך 20 ד' בקערה.
  • 2. שוטפים את החציל וזורים סוכר, שיעטוף את פרוסות החציל מכל הכיוונים. משאירים בקערה כ-10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3. מקמחים את החציל מכל הכיוונים, ומטגנים בשמן חם משני הצדדים עד לקבלת צבע חום זהוב.
  • 4. מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים רוטב על כל חציל לפי הטעם.
  • חומרים ל-5 מנות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully