וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב פטריות

מתכון מאת: צחי הולצברג,tsachiho@012.net.il

פטריות. Artoday
פטריות

מצרכים למתכון

  • 500 גרם פסטה
  • 50 גרם חמאה
  • 100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות גס
  • 2 שקיות אבקת רוטב פטריות של "אסם"
  • 2 כוסות חלב
  • ½ כוס יין לבן
  • שמן סויה
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים.
  • 2. מחממים בסיר מעט שמן סויה ושמן זית ומטגנים את הפטריות עד להשחמה. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
  • 3. מוסיפים את אבקת רוטב הפטריות והחלב, ומערבבים עד שייעלמו הגושים. מוסיפים את היין ומערבבים עד להסמכת הרוטב.
  • 4. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומורידים מהאש. ממתינים 5 דקות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully