פסטה ברוטב פטריות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם פסטה
- 50 גרם חמאה
- 100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות גס
- 2 שקיות אבקת רוטב פטריות של "אסם"
- 2 כוסות חלב
- ½ כוס יין לבן
- שמן סויה
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים.
- 2. מחממים בסיר מעט שמן סויה ושמן זית ומטגנים את הפטריות עד להשחמה. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
- 3. מוסיפים את אבקת רוטב הפטריות והחלב, ומערבבים עד שייעלמו הגושים. מוסיפים את היין ומערבבים עד להסמכת הרוטב.
- 4. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומורידים מהאש. ממתינים 5 דקות ומגישים.