- 1. מבשלים את הכרובית במים עד שתתרכך מעט אך לא תהפוך לסמרטוטית. מסננים נוזלים.
-
- 2. מועכים את הכרובית במועך תפוחי אדמה או קוצצים בסכין (החוכמה היא שיישארו חתיכות של כרובית ולא הכל יהפוך לעיסה).
-
- 3. מגררים את הגבינה המלוחה ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את העשבים הקצוצים. מתבלים בזעתר, פלפל שחור ושבבי צ'ילי.
- טועמים את התערובת ומתקנים תיבול.
-
- 4. טורפים הביצים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את הקמח. מערבבים יחד בקלילות (אם יש צורך בתוספת קמח מוסיפים).
- יוצרים קציצות קטנות ומטגנים עם טיפת שמן על מחבת טפלון.
- אפשר להגיש חם או קר ולטפטף לימון על הקציצות.
-
- גיוונים:
- להגיש עם סלסה, או רוטב צ'ילי מתוק חריף. אפשר להוסיף גם גבינה צהובה, למי שאוהב.