פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מאפה מתוק של גבינה ותותים

      מתכון של השפית יהודית מיכאלי מסעדת "מיכאלי" ברשפון.

      4 מדרגים / 3.43 כוכבים

      מאפה מתוק של גינה ותות של מסעדת מיכאלי (יח
      מאפה מתוק של גינה ותות של מסעדת מיכאלי (יח"צ)

      מצרכים

      • 6 קעריות (תבניות אישיות) בקוטר כ- 10X10. הכמויות יכולות להתאים גם לתבנית גדולה מחרסינה 26 ס"מ.
      • 2 חלבונים מוקצפים לקצף רך
      • 500 גר' גבינה לבנה 9%
      • 1 כוס אבקת סוכר
      • מיץ לימון לפי הטעם
      • 2 גביעי שמנת חמוצה
      • 1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת
      • 2 חלמונים
      • 2 כפות קמח
      • תותים יפים ומוצקים (או כל פרי אחר)

      אופן ההכנה

      • 1. בוחשים ומערבבים את כל החומרים לפי הסדר.
      • 2. שופכים לתבניות אישיות. משקיעים בתוך התערובת תותים בצורה נאה.
      • 3. אופים בתנור חם ב-200 מעלות במשך 10 דקות ואחר כך עוד 30 דקות ב-170 מעלות.
      • 4. מצננים בתוך התנור הכבוי עם דלת פתוחה למחצה.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -