מאפה מתוק של גבינה ותותים

מתכון של השפית יהודית מיכאלי מסעדת "מיכאלי" ברשפון.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מאפה מתוק של גינה ותות של מסעדת מיכאלי.
מאפה מתוק של גינה ותות של מסעדת מיכאלי

מצרכים

  • 6 קעריות (תבניות אישיות) בקוטר כ- 10X10. הכמויות יכולות להתאים גם לתבנית גדולה מחרסינה 26 ס"מ.
  • 2 חלבונים מוקצפים לקצף רך
  • 500 גר' גבינה לבנה 9%
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות קמח
  • תותים יפים ומוצקים (או כל פרי אחר)

אופן ההכנה

  • 1. בוחשים ומערבבים את כל החומרים לפי הסדר.
  • 2. שופכים לתבניות אישיות. משקיעים בתוך התערובת תותים בצורה נאה.
  • 3. אופים בתנור חם ב-200 מעלות במשך 10 דקות ואחר כך עוד 30 דקות ב-170 מעלות.
  • 4. מצננים בתוך התנור הכבוי עם דלת פתוחה למחצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully