- 1. להכנת הבסיס: במעבד מזון מרסקים את כל מרכיבי הבסיס ושוטחים על הבסיס של שתי התבניות.
-
- 2. לשכבת הגבינה: כ-20 אגוזי לוז שלמים שומרים לקישוט.
- מרסקים את האגוזים הנותרים במעבד מזון ושומרים רבע כוס לקישוט. מוסיפים לקערת מעבד המזון את מרכיבי המילוי הנותרים ומעבדים בקצרה יחד.
-
- 3. יוצקים את התערובת לשתי התבניות. אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש לחום נמוך, 150 מעלות, רק עד שהתערובת אינה נוזלית עוד (אפייה ממושכת גורמת לייבוש הפאי ולסדק בשכבת הגבינה). מצננים.
-
- 4. להכנת הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר בדוגמה הרצויה ומזליפים על הפאי הקר.
-
- 5. מקשטים באגוזים השלמים ובאגוזים הטחונים שנותרו. מצננים מספר שעות במקרר לפני ההגשה.