וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוס גבינה ואגסים

מתכון שהוא גם פשוט גם טעים וגם חגיגי

מתכון מאת: מערכת וואלה

מוס אגסים בסימפוניה של שטראוס. מערכת וואלה
מוס אגסים בסימפוניה של שטראוס

מצרכים למתכון

  • 4 אגסים חתוכים לרבעים ללא החרצנים
  • 2 כוסות יין לבן
  • כף סוכר
  • 1 גבינת "סימפוניה" טבעית (5% או 3%)
  • שמנת מתוקה
  • 100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים בסיר את האגסים, היין וכף סוכר במשך 10 דקות. מוציאים את האגסים ומניחים בצד.
  • 2. מערבבים בקערה "סימפוניה" ואבקת סוכר.
  • 3. בקערה נוספת מקציפים את השמנת ומקפלים לתוך תערובת הגבינה.
  • 4. מניחים בכל כוס קינוח 4 רבעי אגס ושופכים מעליהם את המוס. מקררים כשעתיים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully